Ajankohtaista

Yhdistyksemme juhlistaa 35-vuotista olemassaoloaan 3. marraskuuta Musiikkitalossa järjestettävällä seminaarilla ja juhlakonsertilla. Camerata-salissa klo 15 alkava konsertti kantaa nimeä ”Visioita ja vuoropuhelua” ja se toteutetaan yhteistyössä Sibelius-Akatemian laulumusiikin aineryhmän kanssa. Esiintyjinä on laaja kattaus Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja Laulupedagogit ry:n jäseniä, jotka yhdessä edustavat laulumusiikin eri tyylilajeja. Konserttia ennen klo 12-14 pidettävän seminaarin (Musiikkitalon Auditorio) vierailijaksi on lupautunut näyttelijä Laura Jurkka aiheinaan mm. laulujen ja tekstien tulkitseminen näyttelijän näkökulmasta.
Voit ilmoittautua osallistumaan maaria.virmavirta@gmail.com tai myös tästä linkistä

Yhdistyksen oma julkaisu Laulupedagogi ilmestyy vuoden 2019 alussa.

Vuoden 2019 koulutuspäivät ja vuosikokous järjestetään Vantaan musiikkiopiston tiloissa Tikkurilassa.

Laulupedagogit ry:n vuosikokouksessa la 11.2.2017 valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtaja ja hallitus:

Aija Puurtinen on puheenjohtaja.

Hallitus:

Bianca Hösli, varapuheenjohtaja
Outi Kähkönen, kansainvälisten asioiden koordinaattori
Katri Liira
Juho Eerola
Laura Salovaara

varajäsenet:

Lissa Matilainen ja Ville Laaksonen

Jäsenistön yhteystiedot ajan tasalle!

Hallitus on ahkeroinut Laulupedagogit ry:n kotisivujen uudistamisen ja sisällön päivittämisen parissa. Sivuillamme on julkaistu jäsenten nimet, kotipaikkakunta ja sähköpostiosoite, jos sellainen on.

Jäseniä pyydetään huolehtimaan, että omat tiedot ovat oikein. Jos nimesi tai yhteystietosi (osoite, sähköposti tai puhelinnumero) ovat muuttuneet, ole hyvä ja ilmoita muutokset Laulupedagogit ry:n sihteerille.

Vain niille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitetta, tiedotteet ja kirjeet lähetetään aina postissa. Kun yhteystiedot ovat ajan tasalla, kaikki jäsenet saavat heille kuuluvat tiedotteet ja postit (jäsenkirjeet, julkaisut jne).

Monet opiskelijat ovat valmistuneet ammattiin vuosia sitten, mutta muuttuminen varsinaiseksi jäseneksi on jäänyt ilmoittamatta. Pyydämme sinua ystävällisesti päivittämään tietosi, jos et ole enää opiskelija.

Jos et ole saanut yhdistyksen tiedotuksia, jäsenkirjettä ja jäsenmaksua sähköpostiisi, pyydän että tiedotat asiasta sihteerille. Voit maksaa yhdistyksen jäsenmaksun v. 2018:
Laulupedagogit ry, tili FI54 1019 3000 2045 04
varsinainen jäsen 40€ viitenumero 2176
opiskelija jäsen 20€ viitenumero 2163
eläkeläisjäsen 20€ viitenumero 2150
Taloudenhoitaja: Tuula Kivioja, 040-531 8810, tuulakivioja(at)hotmail.com
sihteeri: Maaria Virmavirta, 050-351 8489, maaria.virmavirta(at)gmail.com